2011年9月1日木曜日

Tong Ching Kang の始まり


英語もマレー語もトンチンカン(Tong Ching Kang)。
そこで始めたのが、このブログ。
少しは勉強になるつもり・・・?

Malay and English ... Tong Ching Kang.
have started, in this blog.
Little bit going to be studying ...?

Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris ... Tong Ching Kang.
Saya telah bermula, dalam blog ini.
Sedikit akan belajar ...?



 ハリラヤの前に完成・・・と思いきや、
誰もいないスタジオで、一人コツコツと・・・。
30日にやっと完成・・・と言っても、未だ生の状態。
1週間で乾燥して、素焼きが出来るのか・・・?心配ですが、
ここまで来れば・・・ハリラヤ!ハレルヤ!

Completed before the Hariraya .... but,
Nobody in the studio, only one and diligently(kotsukotsu).
Finally finished on the 30th,but... still raw.
And dried in a week and biscuit can...? I'm worry,
By now.... Hariraya! Hallelujah!

Disempurnakan sebelum itu Hariraya ....tetapi,
Tiada siapa dalam studio, hanya satu dan tekun (kotsukotsu).
Akhirnya selesai pada 30hb, tetapi ... masih mentah.
Dan kering dalam seminggu dan biskut boleh ...? Saya bimbang,
Pada masa ini .... Hariraya! GTF!

0 件のコメント:

コメントを投稿